Калпаков: Нашата цел е да играем честен футбол

Снимка: Котаспорт

Общо пет тренировки проведе старши треньорът на мъжкия отбор на ФК Марекс наличните футболисти за мача срещу Марица (Пловдив). Основно за тази цел се ползваше терена „Шмиргело“. Единственият футболист, който не се готви с колегите си заради контузия, е Александър Близнаков.

„Наблегнах на изчистване на някои допускани до момента грешки. Искам дебело да подчертая, че за всеки мач нагласата на всички нас, най-вече на  футболистите, на които ще гласувам доверие, е за спечелване на максимума точки. За полягане и дума не може да става, защото нито ръководството, нито треньорския щаб, се занимават с това на кой отбор какво му трябва като точки. В събота от 15,30 часа излизаме на стадион „Бончук“ да покажем добра, качествена и резултатна игра“, сподели Танчо Калпаков-старши треньор на ФК Марек.

Относно слуха за получаване на резултат на стадион „Бончук“ в събота в полза на гостите от ядрото на фенклуба на „Марек“ заявиха“: „Изключено е да заемем местата си по трибуните на стадион „Бончук“ и да станем свидетели на нещо нередно водещо до неуспех за нашия любим Марек. Случи ли се това, което е харакири за треньори и футболисти, те ще бъдат лишени от нашата подкрепа“.

Тази среща ще бъде ръководена от Вилиян Видинов, асистенти Асен Крумов и Георги Великов, 4-ти съдия Мариян Гребенчарски.

Ташко СУЛЬОТОВ