„Миньор“ (Пк) си върна бивш футболист на ЦСКА и „Локо“ (Сф) Виктор Райчев

Виктор Райчев

 

Вече са известни двама футболисти, които ще подсилят „Миньор“ (Перник) за пролетния полусезон в Югозападната трета лига. Подготовка с перничани в началото на 2018 г. ще започнат Виктор Райчев и Денил Селимински. Райчев се завръща в родния си клуб след гастрол в ЦСКА и „Локомотив“ (София) и с привличането му се цели заздравяване на защитата.

Денил Селимински играе като офанзивен полузащитник. В кариерата си 23-годишният футболист е носил екипите на ЦСКА, „Академик“ (София), „Домжале“ (Словения), „Черноморец“ (Бургас), „Литекс“ и „Ботев“ (Луковит).

„С Райчев и Селимински вече сме се договорили. Продължаваме да работим за подсилване на тима. Няма да крия, че не сме доволни от представянето през есента. Изостанахме много и няма как да не търсим решение за вдигане на нивото. „Миньор“ трябва да се цели високо и ние като ръководство ще вземем мерки. Бездушието не ни устройва“, заяви членът на УС Денислав Захариев.

„Преговорите за нов старши треньор вървят с пълна сила. Очаквам до 10-ина дни да има договореност и се надявам от пролетта да покажем лице, което приляга на „Миньор“, допълни Захариев.