80-годишна баба си купи пети VW Golf GTI

Докато човек е в добро здраве, той трябва да се наслаждава на шофирането. Това е мнението на тази сладка 80-годишна жена, която наскоро си купи чисто нов Volkswagen Golf GTI 2022. Това е осмата генерация на спортно ориентираната версия на хечбека Volkswagen Golf, а самата автолюбителка вече е имала няколко такива коли, от различни поколения и винаги с индекса GTI.

По-точно, това е петият ѝ Grand Touring Injection от Волфсбург, така че спокойно може да се каже, че тя е истински фен на този немски горещ хечбек.
79-годишната баба си купи петия си VW Golf GTI. Тя кара само VW-та през последните 50 години, а слабостта ѝ към GTI е лесна за разбиране, тъй като спортният Golf, според нея, е надеждно компактно и динамично превозно средство. Покупката е направена в Южна Африка, като там цената на GTI се равнява на приблизително 45 000 щатски долара.

Възрастната дама беше много развълнувана да седне зад волана на своя лъскав нов черен GTI. Можем само да се надяваме, че в нашите златни години ще бъдем запалени по колите като тази баба./fakti.bg