Audi ще представи втори фейслифт на Q7

Audi представи второто поколение на Q7 през 2015 година, а през 2020 година показа и фйслифт, който имаше за цел да освежи модела, за да го задържи актуален на пазара за още няколко години. Изглежда сега от Audi отново ще използват същия коз, като покажат фейслифт на обновения модел. Данните за това идват от AutoExpress, които разпространиха снимки на покрит с камуфлаж кросоувър в начален стадии на тестове.

Колата е покрита частично с камуфлаж и ясно можем да видим формите и пропорциите на популярния германски кросоувър. Единствената тайна е около фаровете, калниците и решетките, които вероятно ще бъдат засегнати най-много при обновяването на модела. Съдейки по формата на светлините, те ще бъдат изцяло преработени с още по-ръбати форми и нови графики.

Това вероятно ще е последното поколение на Q7 с конвенционален двигател, а от Audi изглежда нямат желание да вкарват още средства в разработването на изцяло ново поколение. Припомняме, че през 2026 година компанията ще представя само електрически модели и Q7 E-Tron вероятно ще е един от тях./fakti.bg