Книгата „Обичай ме заради мен“ от Джени Хейл излиза на 24 август – красива история за семейството и първата любов

Книгата „Обичай ме заради мен“ от Джени Хейл е красива история за важната роля на семейството и специалното място, което заема първата любов в сърцата ни! Тя излиза на 24 август!

 

Джени Хейл

 

Когато завършвах колежа, един приятел ми каза, че от мен със сигурност ще стане писател. Обичах да чета и да разказвам истории, но едва в този момент ми хрумна да започна да пиша.

Понякога приятелите виждат у нас неща, които ние не сме способни да видим.

Макар да не започнах да пиша веднага, това изказване ми оказа силно влияние.

Няколко години по-късно, вече с две деца и стотици хиляди думи, минали през главата ми, завърших своята първа книга.

Останалото е история…

 

Джени Хейл: Това е една истинска история за силата на съдбата, която понякога обърква плановете ни и ни изпраща в неочаквана посока

 

Джени Хейл е автор на летни и коледни романи, подходящи за дамска аудитория. До момента има издадени 7 книги.

Hallmark Channel (Hallmark Movies & Mysteries) адаптира първата й книга – Home for Christmas („У дома за Коледа“) в пълнометражен филм през 2017 г.

 

 

Интервю

 

Какво беше първото нещо, което написа?

Когато бях на осем години, в училище написахме книжки, които бяха част от инициативата „Млади автори“. Подвързахме ги с картон и плат, като преди това дори ги редактирахме. Още си спомням вълнението около това първо писане.

Колко издадени книги имаш до този момент?

Седем, като не възнамерявам да спирам скоро.

Какво правиш през свободното си време?

Обичам да уча нови езици. Освен родния ми английски, знам и испански, но все още не мога да го ползвам напълно свободно. Ако имах цялото време на света, щях да ги науча всичките!

Имаш ли домашни любимци?

Да, имам си чихуахуа на име Тейлър.

 

Имаш ли любимо място?

Влюбена съм в Ойстър Бей (в щата Ню Йорк). Това е едно магическо място, което неслучайно присъства в голяма част от книгите ми.

 

 

Какво ще ни кажеш за „Обичай ме заради мен“?

 

Това е една истинска история за силата на съдбата, която понякога обърква плановете ни и ни изпраща в неочаквана посока. За срещите, които могат да променят живота ни. И за надеждата, че въпреки всички трудности, през които преминаваме, ние имаме силата да променим собствената си реалност.

 

За „Обичай ме заради мен“

 

Да си вярна на себе си, понякога е напълно достатъчно…

 

Животът на Либи изведнъж се обърква. Тя губи едновременно работата, апартамента и годеника си.

Либи е принудена да се върне в родното си градче, за да обмисли бъдещето си. Там обаче среща мъжа, чието сърце е разбила. Дори след десет години Пит Бенет все още е способен да преобърне света й. Но тя е последният човек, когото той иска да види.

Всичко в малкия град навява на Либи спомени от щастливото й детство. Тя е посрещната радушно от приятели и роднини, което й напомня колко й е липсвало родното място.

Но точно когато е на път да се помири с Пит, Либи получава страхотно предложение за работа и възможност да се върне в Ню Йорк.

И тя отново е на кръстопът…