Забравете за тези дрехи и аксесоари! Летните ботуши, обувките с отворен пръст и дънките с ниска талия не са на мода

 

 

Дънки с ниска талия Денимът е класика, която никога няма да излезе от мода. Но, разбира се, има разлика между дънки и дънки. Ако искате да изглеждате шик, а не като излязла от 90-те, ви предлагаме да се сбогувате с дънки с прекалено ниска талия и да разчистите място в гардероба си за тези с по-висока. Те не само са актуални, но и издължават краката.

Рокли тип “бандаж” Лято е и е време да изкарате роклите, но внимавайте кои точно. Тези тип бандаж по-добре да не присъстват в стайлинга ви. Изглеждат евтино, дори и да не са, и със сигурност ще намерите по-добър начин да демонстрирате тялото, за което сте се трудили във фитнеса през зимата. Една рокля с миди дължина и не толкова впита, например, е много по-елегантно решение, което няма да ви остави незабелязани.

Дамските обувки с отворен пръст са аксесоар, който вече не е на мода, категорични са стилистите на звездите. Особено, ако въпросният чифт се характеризира с множество инкрустации, по-добре забравете за него и го заменете с токчета тип “стилето”, характеризиращи се със стилна класическа визия, която отива на всичко. Летни ботуши Не се знае кой е измислил този моден “шедьовър”, но можем да проследим във времето началото на “плетено-ботушестата” епидемия. Преди няколко години улиците се напълниха с момичета, обути с плетени летни ботушки. Някои веднага осъзнаха колко ужасно изглеждат тези обувки в комбинация с всякакви дрехи. Други ентусиастки обаче продължават упорито да носят този аксесоар и до днес. Момичета, недейте, откажете се от това модно недоразумение и го заменете с обувки, по-подходящи за топлите дни. woman.hotnews.bg