Renault Captur получава фейслифт

Настоящото Renault Captur ще получи фейслифт в средата на своя жизнен път. Очаква се това да се случи в началото на 2024 г. Официалният дебют може да се състои на предстоящото автомобилно изложение в Женева през февруари. Промените са подобни с тези на Clio, както в естетически, така и в технологичен план. Това разбираме от скиците, публикувани на уебсайта на Световната организация за интелектуална собственост (WIPO), където малкият SUV може да се види от всички възможни ъгли.

Всъщност Captur е основно преработен в предната си част, докато задната част претърпява само минимални промени. Най-голямата промяна в модела от 2024 г. ще бъде в предната част, с изцяло променена радиаторна решетка с триизмерен ефект. От друга страна, страничната и задната части остават почти идентични, като светлините отново са C-образни и се простират към горната част на багажника.

Снимки на интериора на новото Renault Captur, няма но както и при Clio, очакваме цифрови 7-инчови екрани в базовата версия и 10-инчови дисплей пред водача в по-високите нива на оборудване, заедно със 7-инчов или 9,3-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система в зависимост от оборудването./ fakti.bg