Стражът на “Рилецо” Марио Райчев се завърна в “Локо” (Пд), таи надежди за договор със “смърфовете”

На снимката: Бъдещето на Райчев на ст. "Искър" никак не е сигурно

 

Бъдещето на вратаря на “Рилски спортист” Марио Райчев е обвито в мъгла. Стражът, който акостира в Самоков преди 15 месеца от пловдивския “Локомотив” и е негова собственост, се завърна в Града под тепетата. Кулоарната информация гласи, че младокът ще опита да впечатли с изявите си треньора на вратарите на “смърфовете” Здравко Букарица и ако бъде одобрен, ще се присъедини към елитния тим.

Преди да облече екипа на “Рилецо” Райчев изкара половин година при старшата възраст на “черно-белите”. 20-годишният талант бе привлечен в редиците на “Локо” от канадска футболна школа по личното настояване на президента на пловдивския клуб и спонсор на “Рилски спортист” Христо Крушарски.

Марио Райчев изнесе някои силни мачове с оранжевата фланелка, макар и в началото на миналия сезон да имаше и колебания в изявите си. Постепенно обаче младежът придоби самочувствие, което не остана незабелязано от феновете на самоковци.

През октомври Марио счупи пръст на лявата ръка и в продължение на месец и половина бе аут от терените. В негово отсъствие под рамката застана Йордан Кръстев, който също впечатли в първите си срещи с екипа на “скиорите”.