Този GTE го има само 200 пъти!

Новият специален модел Golf GTE е екстремно лимитиран: ще бъдат произведени само 200 автомобила. AUTO BILD ще ви даде информация за VW Golf GTE Edition.

VW пуска Plug-in-Golf GTE в лимитирана специална серия. Само 200 Golf GTE Edition с двуцветен лак и богато оборудване ще слязат от конвейера На външен вид малката серия изпъква с цвета си седефено-бяло и покрив в син металик. Зад 18-цоловите джанти блестят сини спирачни апарати, задните стъкла са серийно тонирани, задните светлини са потъмнени, а мигачите са динамични.

Серийно богато оборудване

Във вътрешното пространство ще откриете кожени тапицерии върху спортните седалки, капаци на педалите от неръждаема стомана, дигитален скоростомер, и инфотейнмънт система „Discover Pro“. Серийният номер на специалния модел е гравиран върху капака на пепелника на централната конзола. Освен това оборудването на Golf GTE Edition включва пакета от асистенти за водача Plus с екстри като система за смяна на пътната лента, автоматични дълги светлини и камера за заден ход.

Двигател и цена

По отношение на моторизацията имаме познатото но Plug-in задвижване – комбинация от бензинов двигател със 150 к.с. и електромотор със 102 к.с.Системната мощност е 204 к.с. VW Golf GTE Edition вече се предлага и струва 95 000 лв./autobild.bg