Кампанията „Плюшена прегръдка за детска усмивка” тръгна от Перник

“Понякога една усмивка е достатъчна, за да направи деня ни по-добър”. С тези думи, с пъстри плюшени играчки и с усмивка на лицето председателят на общинските съветници на ГЕРБ – Перник Денислав Захариев се включи в кампанията “Плюшена прегръдка за детска усмивка”.

“Има специални мигове в живота на всеки от нас, в които можем да протегнем ръка и да помогнем. Вярвам, че това е един от тези мигове! Да вдъхнеш надежда на дете в доброто и вяра в утрешния ден, е безценно”, сподели Захариев и каза, че е щастлив, че инициативата тръгва от родния му град Перник.

Националната кампания на “Орбико България” се реализира в Перник със съдействието на Валентина Страхилова – създател, организатор и лектор на училището за родители “BABY LOVE Мама, тате и аз!”, организатор на медицински форуми и изложения за детски услуги и областен координатор на Алианса на българските акушерки. Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да го направи, като дари играчка и надежда. Благотворителните кошове са поставени в Общинския младежки дом, в Двореца на културата и в зала “Панорама”. Те ще останат там до 12 май.