Suzuki представи новото поколение на S-CROSS

Suzuki с гордост представя новия S-CROSS – истински SUV с усъвършенстван дизайн и висока функционалност, проектиран да отговори на динамичните нужди на модерния собственик на SUV през всеки етап от живота му. Новият S-CROSS е с дръзка и смела естетика, но към това добавя и подобрена икономичност, повече мощност, задвижване на четирите колела и най-новите технологии за безопасност и комуникации.

Черната предна решетка с пиано-лак ефект създава усещане за динамика и сила, което се допълва от стилните предни и задни LED светлини. Квадратните арки над гумите заедно с хромираните акценти отпред и отзад му придават агресивен SUV характер.

Просторният интериор побира удобно 5-има възрастни, докато товарното пространство с голям капацитет от 430 литра предлага превъзходна гъвкавост, за да отговори на всичко, което ви се наложи в ежедневието или по време на почивка. Панорамният покрив и фино обзаведеният интериор допринасят за удоволствието от шофирането.

Със своя 1,4-литров турбодвигател BOOSTERJET с директно впръскване и 48V мека хибридна технология новият S-CROSS е ефективен и разполага с достатъчно мощност. Към това е добавено интелигентно 4×4 задвижване ALLGRIP SELECT, аудиосистема с 9-инчов дисплей и множество усъвършенствани технологии за безопасност за напълно завършено SUV изживяване./ ams.bg