Пике замени Шакира с Twingo

Звездата се появи с малкия хечбек на тренировка

Жерар Пике е един от най-популярните футболисти в света и като такъв може да си позволи да шофира различни автомобили, като в гаража му могат да се намерят коли като Audi S8, Audi SQ7, Aston Martin DB9, Porsche 911 и други, но от скоро там може да бъде открито и Renault Twingo. Компактния хечбек на французите се присъедини към колекцията на Пике поради една интересна причина.

Ако се интересувате поне малко от Пике, то вероятно знаете, че наскоро той се раздели с Шакира, а още по-скоро тя пусна нов албум в която сравнява замяната ѝ със замяната на Ferrari с Twingo. Изглежда Пике приема това по-добре от очакваното и избра да се появи с малкия хечбек на няколко публични места.

За целта футболистът е избрал електрическия вариант на Twingo с 81 конски сили и 20кВч батерия. По този начин Пике може да измине до 190 километра с едно зареждане, което вероятно напълно устройва звездата. Като нова, колата е струвала около 25 хиляди евро, докато сега, четири години след края на производството ѝ може да се намери за много по-малко./ fakti.bg