За селфи с класната се наредиха Василка Василева и Николета Борисова.

Слави Михайлов: Междучасието на живота свърши

 

Със сладки селфита преподавателят по икономика Галина Кирилова се сбогува с класа си от Професионална гимназия по хранително-вкусови и химични технологии в Дупница.

Момчетата от класа с Кирилова

За вестник „Вяра” тя уточни, че четири години е напътствала 26-имата възпитаници от специалност „Технологичен и микробиологичен контрол в хранително-вкусовите производства.

Момичетата разходиха стилни тоалети.

Дамите от класа разходиха за последно шикозни тоалети из двора на школото, като не пропуснаха да увековечат дефилето със серия снимки. За селфи с класната се наредиха Василка Василева и Николета Борисова. Снимка за спомен от последния учебен ден си направиха и момчетата от класа.

Слави Михайлов с класната си Петрова и съученички

Слави Михайлов от класа на Мария Петрова пък мъдро написа  “междучасието на живота свърши, започва истинският час!!!” Той сподели трогателния момент от раздялата с училището с класната и съученичките си Дидето Тричкова, Симона Грозданова, Слава Младенова, Лилия Шуманова, Моника Николова и Даяна Ракиджийска.

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. Браво , най-харесвам снимките тип “ свинска дурлица” , “много са красиви” !!!

  2. Извинете ме ,но за да не обидя сниманите , забравих да поясня , че са красиви , но като си правят устите за снимка по този начин ,” неизвестно защо” , изглеждат гротесктно !

  3. Добре, защо не си напишете имената да ви видиме на какво приличате вие?

Comments are closed.